Søg
  • Jacob Teglgaard

Alt godt kommer til den der venter...

Det er længe siden jeg sidst har lavet et indlæg, men det har jo været sommer og den er blevet brugt udendørs i Danmark. Min fætter, min kæreste og jeg tog en stor beslutning om at skabe rammerne for at vores store sejlerdrømme kunne få noget vand under kølen. Vi købte simpelthen en båd. Drømmen har ligget og ulmet længe men da den rette båd pludselig viste sig slog vi til. Og jeg kan roligt sige at det har været alle pengene værd. Allerede.


37 fods glasfiberbåd med intet mindre end 50 år på bagen. Hun er smuk som bare fanden, kan have minimum 5 sovende ombord, helt op til 8 hvis det skal være. Hun er smuk udvendig, hyggelig indvendig og særdeles godt velholdt. To ting som koster penge og som samtidigt er vitale for båden er masten og motoren. Disse er dyre og skal vedligeholdes. Motoren havde været igang 330 timer og masten var 2 år gammel. Så vi har været mere end heldige og sælgeren var et overordentligt godt menneske.


Så taknemmeligheden, ærefrygten og eventyrlysten var stor da vi stævnede ud fra Kerteminde på vores jomfrurejse med Ophelia. Det blev til stop på Samsø, i Ebeltoft, på Sejerø, i Odden, Hundested, Gilleleje og Helsingør før hun kom hjem til Lynetten i København.


Så sommeren har været fyldt med saltvand, sol, vind i sejlene og vin i glassene. Der har ikke været tid til andet end det allermest vigtige, at leve, sanse og opleve.Så derfor er det først ny at der er lyd fra mig igen. Kort update: Jeg underviser lige nu på Teaterhøjskolen Rødkilde, hvor jeg har fornøjelsen af at fordybe mig i teaterarbejdet med 14 engagerede elever. Når jeg er færdig med undervisningsforløbet starter jeg i oktober på produktionen "Ligestilling - I Børnehøjde på Teatergrad og skal samtidig i efteråret på turne med en anden god forestilling også fra Teatergrad.41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle