Søg
  • Jacob Teglgaard

Endelig færdig med hjemmesiden!

Det føles helt ærligt ret fedt at kaste sig ud i noget som jeg til at begynde med overhovedet ikke kunne finde ud af, og så opdage at det kunne jeg faktisk godt. Sidder med helt firkantede øjne og et lille smil på læberne for jeg gjorde det sgu. Der er helt sikkert en eller anden klog mand eller kvinde der engang har sagt at man kun kan nå sit mål ved at sætte det ene ben foran det andet, et skridt af gangen... Og det er der måske noget rigtigt i. Så nu vil jeg lukke for computeren og kysse på min tålmodige kæreste og lufte min hund. Alting er ikke bare computer og internet og koder, det er forår og frisk luft og gåture og... Nej vent, det er nok bare på hovedet i seng. Men klapper mig selv på skulderen og glæder mig til imorgen.


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle