Teater

Udvalgte forestillinger

53602105_1941116169348321_91156491245851

The BeatRoots

Teatergrad

»The BeatRoots« er en country-komedie i koncertformat, om en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en bandkrise til den verdensomspændende politiske krise.

Medvirkende: Rolf Hansen, Christine Kann, Marie Louise Von Bülow og Jacob Teglgaard // Instruktion: Pelle Kann // Manuskript: Line Mørkeby

Premiere marts 2019

Berghain_edited.jpg

BERGHAIN

Techno Teater

Magnus Iuel Berg skrev et hæsblæsende, dunkende og dystert moderne eventyr inspireret af Alice i Eventyrland om den legendariske natklub i Berlin, Berghain. I Simon Muschinskys inviterende lydunivers forsvandt vi sammen med publikum helt ind i mørket i den berømte natklubs inferno af narko, sex, techno, darkrooms og tyske læderbøsser med sved på overlæben.

Forestillingen spillede blandt andet på Husets Teater og Drone Bar.

Instruktion: Johan Sarauw, manuskript: Magnus Iuel Berg

Med: Gry Guldager, Peter Hald og Jacob Teglgaard

48921806_10161167710180297_1571170221664

UDFALD

Hvad skal jeg gøre for at vågne op?

Kærlighed og raseri blev forenet i et dystopisk tilbageblik på vores nutid i klimakatastrofens skygge. En gruppe helt almindelige unge mennesker forsøger at fortsætte som om intet var hændt. Men der bliver visket om det, og de har vidst det længe.

Al alting har en konsekvens. De kan mærke det i deres kroppe. Imellem hinanden. Forstyrrelserne. Udfaldene. Stormen, som er på vej.

UDFALD er en klimaforestilling for 10 skuespillere.

Tekst og instruktion: Jacob Teglgaard. Urpremiere i 2018 på Rødkilde

jeppe_på_bjerget.jpg

JEPPE PÅ BJERGET

Bornholms Teater

Historien om bonden Jeppe, som en dag vågner op i baronens seng.

Instruktion: Jens Svane Boutrup // Manuskript: Ludvig Holberg 

Jeppe: Esben Dalgaard //

Nille: Karin Bang Heinemeier // Baronen: Jacob Teglgaard

Jacob Skomager: Ole Boisen // Erik Lakaj: Morten Brovn

Premiere juli 2015

3_Faellesskab_FotografPerMortenAbrahamse

FÆLLESKAB I BØRNEHØJDE

Teatergrad

Ingen har nogensinde set ham før, og det er umuligt at sige, hvor gammel han er, eller hvor han kommer fra. Men man kan se, at han er historiefortæller. Nu står han her på skolen og fortæller, at han hedder Kaspartin, og sammen med sin hjælper, Komo, er han på en vigtig rejse. Mange historier er forsvundet, og derfor er de draget ud sammen for at samle alle historier i verden.

Instruktion: Rolf Hansen

Medvirkende: Jacob Teglgaard og Sandra Sencindiver

Premiere februar 2019

Demokrati_7_Teatergrad_FotoPerMortenAbra

DEMOKRATI

Teatergrad

Danmark. Et demokrati. Et folkestyre. En nation af medbestemmere. Men politikerleden kradser i halsen og lindres med kollektiv passivitet, der truer den skattede styreform. Borgerinddragende byrumsteater i din byrådssal.

Instruktion: Pelle Kann

Med: Jacob Teglgaard, Signe K. Dahl,

Sandra Sencindiver og Rolf Hansen

Premiere oktober 2018

Dødsfælden 2.jpg

DØDSFÆLDEN

Holbæk Teater

Et stykke der er værd at slå ihjel for.

Ira Levin, succesforfatteren bag "Rosemary's Baby" skabte denne thriller til Broadway hvor den spillede mere en 1700 gange.

I Dødsfælden er intet, som det ser ud til.

Bonusinfo: Projektet startede som mit skoleprojekt på Skuespillerskolen, og efter endt uddannelse stemte Peter Kunz og jeg dørklokker og til sidst havnede forestillingen på Holbæk Teater.

Instruktion: Peter Kunz Med: Michael Mouritzen, Jacob Teglgaard, Mette K. Madsen, Bente Eskesen og Kristoffer Møller Hansen

Premiere februar 2014

Den Gerrige.jpg

DEN GERRIGE

Teatret Slotsgåren

Der er stærke kræfter på spil i denne samfundsrevsende komedie af Molière. Gerrighed er en af de syv dødssynder, og det er ikke uden grund. Hvad vil griskheden føre til i yderste konsekvens? Og er det kærligheden eller pengene der sejrer i sidste ende?

Instruktion: Rasmus Ask-Aagaard // Medvirkende: Jacob Moth-Poulsen, Betina Nydal, Lea Baastrup Rønne, Thomas Nielsen, Jonas Kriegbaum, Marie Knudsen Fogh, Morten Klode & Jacob Teglgaard

Premiere juli 2014